2013-06-25 372 views
6月19日去完旅行返嚟冇飯帶,就同同事出去食飯,同事話想食呢間,我地就嚟左,三個人點左二人套餐加一碗大雲吞麵.套餐有一碗粥,叫左艇仔粥,另外,有點心拼盤,同埋春卷一碟.好快嚟啦,先嚟粥,都好綿的樣子,好多花生及蔥係面,粥入面有魷魚,魚肉,豬片....等等,真的係好綿呀,熱辣辣好暖胃,好正呀. 花生都好香口,魷魚,魚肉都好味,魷魚爽口,魚肉夠滑,正呀.點心拼盤入面有叉燒包兩個,馬拉糕兩件,牛肉兩粒,蝦餃兩料,另外一碟春卷兩條,嘩好似好多嘢咁呀,,叉燒包好味,入面D叉燒及汁係甜甜地既,叉燒唔肥呀,牛肉,蝦餃都幾好呀,馬拉糕一般,春卷唔夠脆,OK啦.大的雲吞麵有六粒雲吞架,唔記得叫佢剪麵,有點狼狽添,麵好味,夠彈牙,雲吞細細粒但係好多蝦,好爽口彈牙,好好味喎.

套餐有一碗粥,叫左艇仔粥,另外,有點心拼盤,同埋春卷一碟.

2013-06-19
$75 (Lunch)