2020-05-14 259 views
假日用外賣自取叫左3樣野食其中一樣係避風塘炒三文魚骨腩 成功下單後店員致電 話無曬三文魚骨腩 幫我換第樣o5ok 之後佢話可換 chicken 我問佢係咪同一個煮法 只係骨腩換左做雞 唔記得佢答乜 但係無否認 可能係溝通不良 因為佢有小小口音 我英文亦唔算好好 最後拎完返到去發現原來係成個菜換左做炸雞翼 雞翼係未熟既 加上我睇返外賣menu發現三文魚骨腩個菜係貴炸雞翼26元 但電話入面佢完全無提及 本身佢係無打算比返差價我 以消費者角度 無理由你餐廳無左呢樣食物 係要我轉樣平d既仲要我比貴價吧?感覺佢唔太老實!咁我唯有同OR客服講 溝通完餐廳就話只可以退返雞翼錢比我 但我原本已經比多左$26差價佢 如果佢退佢應該要退骨腩價錢比我?不過佢係唔肯既 算了 不愉快既經歷 另外2樣食物正常水平 但唔會再食
假日用外賣自取叫左3樣野食
其中一樣係避風塘炒三文魚骨腩