2023-03-25 706 views
之前飲過幾次latte 都唔錯,今次諗住試下mocha,但職員態度好麻麻🥲收錢嘅係一位中短髮女仔,我入到佢無打招呼(之前幾次都會打招呼),咁都無咩所謂。佢一邊執收銀枱嘅野一邊問我飲咩,咁我話要一杯ice mocha,佢就繼續係到執野。隔咗陣就好大聲問多次「要啲咩?!」我又再講多次要ice mocha,「ice mocha,60蚊呀!」其實環境唔嘈,佢唔使咁大聲😅比完錢佢就叫我出面等,之後佢就繼續執野,抺枱,搞一大輪先沖比我。但除咗我無人排隊嗌野,坐低嘅客都已經食緊野/飲緊野。最後一杯60蚊嘅mocha,朱古力粉未溶晒,一舊舊咁,一吸直頭會塞飲管,底下全部係未溶嘅朱古力粉。60蚊話貴唔貴,但比咁嘅服務同質素就真係好失望。

隔咗陣就好大聲問多次「要啲咩?!」

60蚊話貴唔貴,但比咁嘅服務同質素就真係好失望。

TakeAway