2019-04-17 455 views
老細心情好 突然請飲一芳 😄 B仔就叫左個期間限定ge熱芋頭鮮奶綠($39-網上外賣平台 外賣價錢)🤤芋頭一向係b仔的愛人 一芳突然有芋頭飲品 當然唔可以放過 外賣一送到 竟然有叮噹 非常得意又吸引 可惜 飲左一啖之後覺得好失望 芋頭煮得唔夠溶 一粒粒咁 質感好粉狀 無入口即溶ge感覺 而奶味同茶味都唔濃 整體甜味偏重 飲半杯已經覺得好膩 無咩事應該都唔會飲第二次 好失望😟未試過ge朋友仔 唔特別建議大家試-----👶🏻B仔整體評價:4/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:4/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:買走yo👶🏻B仔味道評分:4/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:2/10個👍🏻-----
-----
👶🏻B仔整體評價:4/10個👍🏻