一班人人放假入南丫島行下, 一落船就畀呢一間印度菜吸引咗, 戶外門口坐嘅地方好舒服, 其他朋友唔鍾意食印度菜去食咗其他嘢我二人就揀咗呢間坐低。門口餐牌寫住$98 set lunch,本來想試下嘅坐低唔見有menu, 我行返出門口影相問侍應, 兩位印度女士打理全餐廳樓面, 在他非常忙碌情況下才另一份set lunch menu畀我揀。我哋叫咗一份羊一份魚set lunch, 芒果乳酪和香蕉乳酪先講兩杯乳酪嘢飲大概幾分鐘就送到, 冇冰、無味、室温完全唔好飲......😤一直等個lunch, 過咗30分鐘都未有, 在三催促,直至我企喺餐廳中間, 直至等了50分鐘才上枱, 同行其他朋友喺餐廳都食完喺門口等我, 食物嚟到又唔夠熱, 都幾似微波爐叮一樣好快凍返.....係嗰份烤餅!羊肉冇味, 其實我都唔知食咗啲乜....雞肉又乾又皺皮,整份set lunch, 用五分鐘到食就要走, 去旅行慢活都唔使成個鐘先有得食呀?!呢間嘢絕對唔會有下次幫襯!真係非常失望!👎🏻價錢和門口的不同+👎🏻等候時間太耐+👎🏻食物又凍又唔好食
呢間嘢絕對唔會有下次幫襯!
真係非常失望!

印度菜
2022-12-26
Waiting Time
50 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)