2021-06-27 957 views
星期五晚約左兩個舊同學出黎聚聚,咁岩自己想試呢間,於是乎我就提議一試,宜家好左唔使排隊可以打電話訂定位,唔使喺外面排咁耐。朋友一坐低就話要叫杯朱古力飲,keep緊fit既我焗住跟,朱古力就正常水準,夠濃夠味,cream 都好多下。我地叫左四味餸:南乳炸豬手,XO醬火焰牛柳,椒鹽九肚魚、西蘭花扒帶子吊片,總括黎講,四樣野都普通水準,你話佢好好食又唔算,話佢唔好食又唔係,而且全部都好多油,連個西蘭花都係油浸咁,師傅比較重手既類型。南乳炸豬手:炸得夠乾夠脆,但就唔係好大舊同多肉,味道ok既。XO醬火焰牛柳:就真係純粹有個火焰🔥,味道普通,同埋太多油,我地都冇食晒。椒鹽九肚魚:睇落就幾靚,外皮都算夠乾,但咬落口就有d林同埋入口唔夠熱,以前細個食過果d通常外皮夠脆入口熱辣辣最好食。西蘭花扒帶子吊片:正常味道,但就落得太多油,影響左個食慾!可能個人口味偏淡,不喜勿插,呢間我覺得質素普通,但可以一試既!
西蘭花扒帶子吊片:正常味道,但就落得太多油,影響左個食慾!
南乳炸豬手、火焰XO 醬牛柳粒、椒鹽九肚魚
  • 南乳炸豬手
  • 凍朱古力