今晚同朋友食飯,朋友簡左呢間黃店,每人嗌左個漢堡同小食,但食完好想講一句,黃真係唔係大哂!事關百幾蚊一個漢堡,食過好多地方都唔錯,相反呢度真係好失望,而且呢度仲要係主打burger都做得甘差!🤦🏻‍♀️我甚至覺得x記十幾蚊都好食過佢,甚至係我食過覺得最難食既burger!特別係牛肉!真係好多年無食過甘難食既牛肉,肉質好「梅」,完全無牛味,而且有筋。位置方面,五個人坐細圓枱,非常迫,食到十分狼狽。我地平時出街食飯都極少浪費食物,但呢餐真係唔得,個個都食淨野,有個fd咬左啖頂唔順成舊牛無食,包皮十分乾,個個食左少少都無食,我地係去到就算未飽都唔想食既地步,麵包鋪都比佢好食😓。主打burger,但連一個基本好食既burger都做唔到,真係令人失望,支持黃店係好事,但唔想各位盲撐,打開門做生意,請比返少少heart出黎。

位置方面,五個人坐細圓枱,非常迫,食到十分狼狽。

2019-12-19
Type of Meal