2025-06-02 181 views
呢間cafe係天水圍站出面,行3-5分鐘就到啦,一行到就俾佢隻湖水綠色嘅窗框吸引住,出面仲有個花牆,超級適合夏天打卡呀!P.S. 舖頭比較細 唔係好多位坐 建議提前經佢地個IG/打電話去book定個bar枱坐(唔係可能就要坐係佢地隔離糖水鋪嘅位)之後係入面打夠卡食完嘢就可以去出面個花牆影相啦^^🫵🏼全日早餐 $80呢個all day breakfast係比較簡單嘅西式本地早餐咁,入面有牛仔腸、煙肉、炒蛋、蘑茹、薯餅、沙律菜、茄汁豆同埋牛角包。個薯餅好脆好香,唔係淋身嘅,其餘就正常發揮。🫵🏼煙燻三文魚全日早餐 $98除咗上面提及過既食物之外,呢個all day breakfast就會多咗煙燻三文魚同埋牛油果,牛油果新鮮,加埋薯餅同牛角包,呢個set係超級飽肚🫵🏼牛奶咖啡 $42杯咖啡個擺盤好靚🤩,咖啡味比較突出,佢哋用咗一大嚿冰做咗呢杯凍咖啡,我自己感覺冰塊溶化得冇咁快,唔會溝淡咗杯咖啡🫵🏼抹茶拿鐵 $42抹茶味超級香濃!適合啲好鍾意抹茶味比較重嘅你哋,牛奶味不重🍵Flat Mountain Cafe📍天水圍屏山上璋圍249號地下2號舖💰人均消費~150

🫵🏼全日早餐 $80

🫵🏼煙燻三文魚全日早餐 $98