2022-01-12 39 views
今日同大胖去食小胖😂在餐廳外面先點餐,再入餐廳進食士林鹽酥大雞腿飯🍱真係好抵食,雞髀超大隻,而且雞髀肉一啲都唔鞋,個飯入邊仲有好多配菜,好鍾意半隻蛋,性價比十分高台灣鐵路大排骨麵份量好多,排骨超大塊,切件上食用好方便,湯底比較清淡,食開淡口味嘅朋友可以選擇湯麵,不過佢就冇飯嘅配菜,感覺食飯多啲嘢食開心啲梅香脆地瓜真係勁好食,鍾意食番薯一定要點呢一個,番薯又甜又香,炸完配埋梅子粉真係好開胃,食唔停口😆生菜配上香蔥油簡直係無敵,炸過既香蔥油酥脆,令平平無奇嘅生菜生色不少🥬冷泡茶揀咗油切綠茶同日本焙茶,一個淡一個濃,兩個用嚟去油膩都非常適合,仼君選擇🍵
今日同大胖去食小胖😂
在餐廳外面先點餐,再入餐廳進食

2022-01-12
Type of Meal