2020-10-12 2093 views
今年大同月餅可説是超級大失所望。本是hardcore半生粉絲。沒有大同月餅的中秋節就等同沒有過中秋一樣。今年就算有大同月餅,都不可以説有個快樂中秋節。因為根本談不上!因為實在大難食了!蛋黃硬又實!乾噌噌又冇油!白蓮蓉好不到那裏,亦是乾乾的,切開會碎的那種。咁多年來非大同不吃。今年開第一個時以為祇是唔好彩,有一個失水準。點知切第二個時亦是一樣的?!有冇搞錯!正店買的那有會假!所以下年唔會再比機會啦。其實食多對身體都唔好。查看社交平台大同,原來已經有大批投訴。品質比我的幾盒還要差!恐怖程度簡直嚇人。也不便在此描述。有興趣的自己去查看吧。看來大同今年要做的補救功夫一年都唔知夠唔夠。我已經放棄了!各位唔好話我無warn過Latest Update>> 我帶著沉重嘅心情同埋個幾盒超失望月餅返大同理論。主要想話佢知今年水準何其差,希望佢哋注意吓。拖地的那位樓面阿姐好像見怪不怪。一口便offer比個refund比我響我食淨嗰幾個月餅。No comments on我所講的不滿。二話不說篤計數機退款!對我來說當然好啦。因為我無expect到。但係一次便夠了。下年不會買啦。失望嘅心情到今天

Latest Update>> 我帶著沉重嘅心情同埋個幾盒超失望月餅返大同理論。主要想話佢知今年水準何其差,希望佢哋注意吓。拖地的那位樓面阿姐好像見怪不怪。一口便offer比個refund比我響我食淨嗰幾個月餅。No comments on我所講的不滿。二話不說篤計數機退款!對我來說當然好啦。因為我無expect到。但係一次便夠了。下年不會買啦。失望嘅心情到今天還未平伏。
中秋月餅