2023-12-12 302 views
💁🏻‍♀️麻糬波波大大粒漲卜卜 當日有4隻味😃朱古力 抹茶 咖啡提子 芝麻 $4 (1粒),$11 (3粒)外皮脆卜卜 裡面比較有空氣感 但咬落口感夠煙靭 大大隻食一粒都幾飽肚😙🍫朱古力味麻糬波波裏面有朱古力粒 叮熱嚟食外皮更加脆 配埋半溶朱古力 味道非常好🍵抹茶味麻糬波波抹茶味比較淡 只有一粒紅豆建議加重抹茶濃度同放更多紅豆粒🫘☕️咖啡提子味麻糬波波咖啡味同樣比較淡 只有兩粒提字🧂芝麻味麻糬波波脆皮面頭有芝麻粒 味道唔夠突出朱古力味🍫最好食 麻糬波波勝在質感啱我口味 外皮脆內裏煙靭 夠大個飽度 加上價錢非常大眾化 性價比高 會encore😋 相信如果店舖加重味道同材料 可以吸引到更多顧客 不過相信價錢就唔可以賣到咁平啦🤗食物: 8/10環境: 7/10服務: 8/10性價比: 9/10
💁🏻‍♀️麻糬波波大大粒漲卜卜 當日有4隻味😃

🍫朱古力味麻糬波波