2022-09-28 39 views
這間外賣小店已經見過好多朋友介紹,今次終於輪到我試下!小店有多款不同味道的沖繩飯糰可以選擇,而近日他們推出左新的味道和期間限定味道,分別是花生醬卡拉雞及海苔醬卡拉雞,喜歡花生醬的我便試了前者!每款飯糰加$20就有小食和飲品,十分豐富!花生醬卡拉雞,這款飯糰入面有午餐肉、卡拉雞、煎蛋和花生醬,估唔到花生醬跟這個飯糰都幾夾,卡拉雞外層脆口,內裡雞肉嫩滑juicy,午餐肉味道不會太咸。加上花生醬的濃濃花生味,味道咸香又特別!麻糬波波,麻糬波波口感煙煙韌韌,入面還有綿綿的地瓜蓉和紫薯蓉,甜甜地,味道不錯!白桃烏龍,有濃濃的烏龍茶甘味,飲落有淡淡的白桃味,十分解膩!
這間外賣小店已經見過好多朋友介紹,今次終於輪到我試下!
每款飯糰加$20就有小食和飲品,十分豐富!
2022-09-26
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)