2018-12-20 333 views
小弟本身住大圍ge, 大家都知大圍dinner時段係冇野食其實,就算開左個food court都係咁話 lo,依間以前好似係印刷鋪 ,平時都唔會行依面。點知竟然有驚喜~係豬鞍!本舌就即管試下啦,真係唔錯wo.夠juicy,夠味夠香,因為出面食好多都一係overcook左,一係塊野唔靚。依塊岩岩好,好耐冇食過好食ge豬鞍了!都值得寫下。有時食扒個配菜都緊要 有冇heart係睇依到!左薯右菜,個翠玉瓜 同炸薯 係香得黎juicy個沙律正常啦。話說第一城有一間all day breakfast 食完係會嘔ga OMG.I love this one so much wo 可能係出面果d太伏啦。。。通常個重點應該放係腸 同蛋果到啦。腸係一條好惹味ge pepperoni 同一條芝士腸 雖然我本舌都食得出個供應商 但佢都好落重本 wo隻蛋係滑ge! 岩岩好唔老。但我個重點係個番茄 同牛角包!成個番茄比晒我好開心有小小芝士同黑椒係面 煎過 好多汁好正。係隻品種本身靚。。。佢哋唔肯話比我知邊到買個牛角包都ok wo 夠熱 夠脆 落左小小牛油. 起碼唔係hea 我ge 嘉x方面正路野。唔算出色,普通好

本舌就即管試下啦,真係唔錯wo.
都值得寫下。

西班牙豬鞍伴薯菜

有時食扒個配菜都緊要 有冇heart係睇依到!
左薯右菜,個翠玉瓜 同炸薯 係香得黎juicy

個沙律正常啦。

all day breakfast

I love this one so much wo

隻蛋係滑ge! 岩岩好唔老。
但我個重點係個番茄 同牛角包!
成個番茄比晒我好開心
佢哋唔肯話比我知邊到買

個牛角包都ok wo 夠熱 夠脆 落左小小牛油
. 起碼唔係hea 我ge 嘉x方面

豬屎焗爛花

正路野。唔算出色,普通好食
西班牙豬鞍伴薯菜
all day breakfast