2023-03-08 1558 views
這間嚐館位於黃大仙中心南館,係一間餐廳嘅店舖店面環境係以Cafe風格🤔,以柔和色調坐著感覺舒適😙,食物方面都幾好價格一般,我覺得都唔錯!.意式蕃茄焗豬扒飯 $75呢一款蕃茄焗豬扒飯望著都幾好🤔,散發香噴噴焗香味😙,整碟豬扒飯上面放咗大大塊豬扒😮,整塊豬扒面滿滿芝士夠哂吸引,食入口濃濃芝士配埋腍嫩嘅豬扒夠哂正😋,同時佢嘅飯粒粒口感軟硬適中,沾滿蕃茄酸酸甜甜味道都唔錯!.意大利巴馬火腿炒蛋牛角包 $63 呢款牛角包賣相色澤外皮香脆😙,食入口外脆內軟又有口感🤔,包著嫩滑美味炒蛋😋,同美味巴馬火腿咸度適中,三者味道相當之夾,再食埋D沙律菜恰恰好!.玉桂焦糖醬法蘭西多士配法國野雜莓 $78呢一碟法蘭西多士望著都好想食🤤,係同以往大大件厚厚嘅賣相🤔,甘香脆口內鬆軟又有口感,夾住玉桂食入口帶點甜口甜度適中,加添軟滑嘅忌廉令到西多香而滑口更加好食😋,食埋佢嘅生果消一消真係唔錯!.熱摩卡 $26呢一杯摩卡散發香噴噴味😙,飲入口都好香滑濃郁嘅味道😋,早上飲番杯醒一醒相當之正!.彩虹雜果賓治 $18呢杯雜果賓治同以往又D唔同🤔,望著整杯幻變的感覺,飲入口清新口感😙味道特別😋,食埋D雜果恰恰好!.
意式蕃茄焗豬扒飯 $75

同時佢嘅飯粒粒口感軟硬適中,沾滿蕃茄酸酸甜甜味道都唔錯!
意大利巴馬火腿炒蛋牛角包 $63

玉桂焦糖醬法蘭西多士配法國野雜莓 $78