xzy16
大人有得食 小朋友又玩得開心嘅親子餐廳!
xzy16
Level 4
2025-10-26
54 アクセス
フォロー
餐廳有韓屋設計木系同暖燈好特別,仲要一入場左手邊就見到好大個兒童遊樂室,入邊有唔同嘅玩具仲有好大個波波池,小朋友見到勁興奮!食嘢都聽話啲,因為急住要去玩🙈🤣

前菜
落咗燒肉order之後,店員好快就上咗幾款小菜(泡菜、薯仔沙律、酸蘿蔔、芽菜)、生菜同埋沙律。除咗沙律,其他都可以refill! 烤盤側邊仲富有有蛋汁同埋粟米芝士,兩樣都係可以refill,其實食呢幾樣嘢都飽🤣好有誠意!

荔枝牛肉串串 $72
有創意,牛肉入面包住荔枝,店員話成支拎上去燒就得。我哋嫌燒得慢,最後都係拆件燒😂 牛肉串上荔枝烤有陣微甜果香,入口鹹甜交織,幾特別!

壽喜燒牛空腹 $88
冇諗過韓燒會有壽喜燒出現,覺得幾特別就叫咗。等壽喜燒汁滾之後,就可以將牛空腹擺入去燒。然後就可以將牛肉撈埋蛋汁同埋飯一齊食。牛肉幾香,壽喜燒醬汁甜鹹惹味,撈埋蛋汁同白飯食都唔錯,如果有埋紫菜就仲正啦😆

熟成黃油雞腿 $125
雞髀店員可以幫手燒。黃油香氣濃郁,烤到皮脆肉嫩。

王者牛肋骨 $298
出色!(都係可以搵店員幫手燒)牛肋骨厚肉多汁,烤得外焦內嫩,牛肋骨醃過,味道出,配埋生菜、大蒜、辣椒等等一齊食,好味!☺️

肉肉蛋糕(生日優惠) $0
朋友正日生日,早幾日book枱前講定,餐廳會有個生日優惠送肉肉蛋糕同埋海帶湯😆(唔記得有冇指定消費)。蛋糕其實用牛肉砌成蛋糕形,賣相都好可愛啦,大人細路見到都鍾意!仲要肉質都唔差,燒到好香又Juicy🥰

手打鮮橙茶 $48
鮮橙茶用新鮮橙搾汁,仲有西柚、青檸等等材料,飲落清新酸甜,大杯又解渴!

菠蘿梳打 $38
爽口,菠蘿味濃郁,都好襯韓燒。

衝刺到底小跑車兒童套餐 $168
叫兒童餐會包埋入兒童室嘅遊戲券同埋一個扭蛋。我哋叫咗呢款跑車兒童餐比小朋友食(製作時間預大概10分鐘)。呢個餐包括玉米,腐皮紫菜飯、西蘭花、火腿同埋炸金絲蝦。我覺得都算兼顧埋營養嘅,叫做有啲菜呀嘛😂 兩舊腐皮紫菜飯size都大舊,份量會夠一個小朋友食(我地仲有燒肉呀嘛)。火腿仲要𠝹得好靚,有pattern,唔係一片過咁簡單,幾有心思。味道都有調節過,唔會好鹹👍🏻 送埋波波池入場券,當去playroom咁,小朋友食完即刻去玩!😂

賣點
🫰超大波波池同遊戲室(記得要叫兒童餐)
🫰環境-韓屋設計氣氛好
🫰生日優惠有誠意
🫰店員友善,餐單有心思
唔算近地鐵站,但接受到

好味度:8.5/10
上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。
シェア
報告