2017-03-25 750 views
越色離我公司有好一般距離, 如果要食LUNCH最少都要花20-25分鐘來回. 今日心血來潮, 去了越色. 發現唔洗等位. 仲以為咁好彩. 拎左餐牌我地立即點餐, 因為印象送餐都要等幾耐.   但越等越唔妥, 連遲過我地入座既大檯都有得食, 我地連野飲都未有, 詢問之下, 原來佢地漏單冇落到. 侍應話立即整返比我地, 等左陣終於有得食. 一食就更加對依間野失望. D湯濁得黎又冇味, D生牛肉半生熟食都可以好UN, 又冇牛味, 唯獨牛丸還可以. 但同事食頭話D肉有怪味囉. 但係已經覺得好大不如前啦, 而家又漏單又難食, 唔怪得已經冇人等位.

拎左餐牌我地立即點餐, 因為印象送餐都要等幾耐.

2017-03-24
$60 (Lunch)