今日係openrice見到呢間餐廳做緊Promotion, 9點後訂座有main course買一送一優惠🥰見咁抵就帶女朋友過黎食返餐好先🤓雖然訂左座,但上到黎d枱好full,所以都等左十分鐘先有位😪 (BTW 間餐廳勁好feel🌃)先黎一個我最中意既南瓜湯,配埋新鮮剝既蟹肉,飲落每一啖既口感都好豐富,大滿足🤤👍🏻👍🏻👍🏻仲有,湯係會跟返餐包既🤤可能係岩岩焗起,食落仲係熱熱地,外脆內軟👍🏻Appetiser就係呢個北海道帶子,每一粒都燒得好香,好鮮味,依家諗返起都覺得肚餓🤤Risotto反而煮得有少少硬,不過味道都唔錯!因為前兩日都食左牛既關係,今日就試下黑毛豬,上枱既時候,好震驚,無諗過份量會咁多😅味道都唔錯,個人認為呢度嘅appetiser係比main course好食d😂😂

見咁抵就帶女朋友過黎食返餐好先🤓

(BTW 間餐廳勁好feel🌃)

燒焗南瓜湯伴蟹肉

大滿足🤤👍🏻👍🏻👍🏻

香煎煙燻慢煮北海道帶子

Risotto反而煮得有少少硬,不過味道都唔錯!
虎蝦意大利飯伴龍蝦牛油汁

慢煮黑毛豬鞍扒配意大利黑醋汁及牛肝菌醬

2019-01-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner