2022-07-12 825 views
身為香港人,無論春夏秋冬 都要打邊鍋㗎啦,一諗食嘢 即刻諗到大鴻輝,所以等登走入大鴻輝一轉!一入到去,望到個靚靚餐廳LOGO ,加上前面啲紅酒櫃,好似到咗高級餐廳咁啊再入到去,即刻俾個勁大落地玻璃境吸引咗!美食配美景!食咩都咁好食啦嚟到叫咗個蘇潮靚鍋 ,湯料用咗 花膠 ,蟲草花,海參,竹笙 同熬製而成,🥘🐔唔單啖啖鮮甜,仲勁補添啊! 平時食開街邊嘢,真係要周不時上嚟補一補佢啊!而蘇潮韓海 啲雞睇得出 係用靚嘅食材選購,啲雞一咬落去皮嫩肉質彈牙,一放落口就滑咗落肚啊🐔非常推薦大家!!而鮮果咕嚕肉 都值得推介啊!咕嚕肉同雜果粒粒都咁大粒 !加上餐廳特製嘅醬汁 令到咕嚕肉同水果嘅配搭超級夾啊!食完之後仲越加開胃! 而燒汁一口牛更加係要Order 添啊牛肉嫩滑,醬汁鮮甜 !鍾意食牛嘅你哋 一定要叫啊!而不得不提,餐廳嘅店員服務都幾好 ,會主動幫我哋換醬料,又會主動開口答我哋好唔好食!服務態度認真一流啊!(又去到評分環節啦 ! 5分🌕為滿分)味道:🌕🌕🌕🌕🌖環境:🌕🌕🌕🌕🌕服務:🌕🌕🌕🌕🌖價錢:🌕🌕🌕🌗🌑今次嘅抵食指數可以去到4點幾分俾佢 🌕🌕🌕🌕🌘!
身為香港人,無論春夏秋冬 都要打邊鍋㗎啦,
一諗食嘢 即刻諗到大鴻輝,所以等登走入大鴻輝一轉!

非常推薦大家!!

而鮮果咕嚕肉 都值得推介啊!
食完之後仲越加開胃!

而燒汁一口牛更加係要Order 添啊
牛肉嫩滑,醬汁鮮甜 !鍾意食牛嘅你哋 一定要叫啊!

而不得不提,餐廳嘅店員服務都幾好 ,
會主動幫我哋換醬料,又會主動開口答我哋好唔好食!
服務態度認真一流啊!

(又去到評分環節啦 ! 5分🌕為滿分)

味道:🌕🌕🌕🌕🌖
環境:🌕🌕🌕🌕🌕
服務:🌕🌕🌕🌕🌖
價錢:🌕🌕🌕🌗🌑

今次嘅抵食指數可以去到4點幾分俾佢 🌕🌕🌕🌕🌘!
蘇潮靚鍋
蘇潮靚鍋