2025-05-04
琴日同女朋友去食,舖頭好近奧運站,匯豐一出就係,超方便!😆入到去QR Code落單,落完單之後老闆仲有好溫馨提醒我地洗咪少飯,因為個份量都唔少,超細心!❤️我就叫左我全都要,正如大家所見,係大份到癲,全部食材都要勁新鮮!!我本身都算大食,都差少少食唔晒!😍😍女朋友就叫左海底奇兵(吞拿魚),吞拿魚肉大大舊好正!但最令我地驚喜既係粟米同埋蜜糖芥末醋,個味好出好正,所有食材都勁match !!加埋杯菠蘿smoothie ,真係打爆左個胃!😙😙如果平時食量一般既女仔建議叫1/4飯好了,最後女朋友正係食餸唔食飯都食唔晒d餸😆除左食物方便,舖頭入面播既歌都好正!🥵個日我就聽到coldrain、my chimerical romance!之後同老闆傾下計先知原來佢係一位結他手!隊band 叫avalanche!之後就一路傾計!老闆真係勁nice!所以黎到食野不妨都可以同老闆吹水,支持有心既香港人開既舖頭,同時支持埋本地音樂❤️❤️ 強烈推薦做gym人士、想食健康d 既人同埋中意音樂既人黎食😋😋
我全都要
海底奇兵
除左食物方便,舖頭入面播既歌都好正!🥵