2021-02-16 36 views
夜晚冇堂食,都唔阻止唔到我食burger嘅衝動。前幾日去左灣仔呢間burger joys外賣自取burger,去到見到佢地都有幾多外賣生意,等左一陣先拎到。我地冇叫套餐,因為反到屋企薯條一定會淋唒。單點兩個burger加12隻雞翼。餐廳環境氛暗,貼滿相片,佈置美觀,相信在堂食定是一個唔錯嘅體驗。雜菌蘑菇芝士漢堡 $89 漢堡軟軟的,好香,蘑菇係切碎蘑菇製成的厚切菇餅,煎得好香口,咬落好有肉感,配料有洋蔥,生菜,蕃茄等等,味道清新而不油膩。芝士牛肉漢堡 $109芝士溶入牛肉的配搭永遠冇得輸,厚度好夠,口感扎實,而且牛味濃,肉汁豐富,漢堡大小適中,好滋味又滿足。水牛雞翼(12隻) $99 雞翼醬汁惹味,有小小辛辣,後勁大,另配上芝士醬汁,一點更加滋味,雞翼都幾大隻,仲有蔬菜作伴,一解油膩感。

雜菌蘑菇芝士漢堡 $89

芝士牛肉漢堡 $109