2020-09-22 47 views
今晚在家食好西!上網見到尚鮮有個住家火鍋 2人精選套餐,啲食物好似都好正好豐富!有姬松茸冬瓜湯,有豐富海鮮盛1盤 (帶子,大花甲,海蝦,白鱔片,廣島蠔),有超正嘅手切安格斯、黑豚片、黃沙豬潤、自家制四寶丸、手工雲吞西菜餃同埋新鮮蔬菜!調味料亦準備好!外賣嘅湯底包裝好靚,用保溫嘅袋裝住,拎到返屋企都仲暖粒粒㗎!湯底唔係剩係得水,連湯渣都俾埋你,好有誠意,同喺堂食打邊爐嘅感覺一樣㗎。海洋好正,大大隻海蝦同好厚肉嘅帶子非常新鮮好味!白鱔亦係好味推介!二人份嘅手切安格斯份量唔少,好高質,牛味重,口感正!仲有其他嘢都好好食!其實套餐啲嘢食已經多到食唔晒,不過湯底太好味,我哋最尾仲煮咗個烏冬,飲多兩啖湯!外賣自取有額外優惠,送多份安格斯牛,仲可以75折散點火鍋餐牌 (牛肉/丸餃/配料/菜蔬)。下次可以再嚟買外賣打邊爐
今晚在家食好西!

二人份嘅手切安格斯份量唔少,好高質,牛味重,口感正!

仲有其他嘢都好好食!

2020-09-21
TakeAway
  • 手切安格斯牛
  • 田園盛(有機)
  • 海鮮拼盤