2020-02-22 330 views
自從打邊爐出過事之後,而家好多人都唔敢出街食飯,不過依然減少唔到我對打邊爐嘅興趣。火鍋撚除咗推出一人一鍋獨立火鍋之外,呢度仲推出左最新嘅外賣服務。湯底、調味料同火鍋料都可以外賣自取返屋企慢慢享受,無論堂食或者外賣都食得安心又放心,係一個唔錯嘅選擇。落單嘅方法好簡單,顧客可以揀外賣自取、致電WhatsApp落單送到府上或者由網上外賣平台落單送上門,憑着有效單據兩個禮拜之內再消費仲有堂食九折添。屋企如果冇電磁爐,佢呢度亦都有七折嘅不銹鋼鍋同埋火鍋卡式爐,仲有石油氣可以提供埋比你添。今次我就拎咗個鍋同朋友一齊分享,真係好有家嘅感覺啊!我哋揀咗台式古早沙嗲麻辣鍋做湯底,辣度可以自行調配,揀咗個小辣之後,配料方面叫咗火鍋撚御用手切肥牛、手打雙重芝心丸、黑白栢葉拼、腐竹拼枝竹紅薯粉仲有皇帝菜。我覺得最好食都係芝心丸,佢絕對唔係普通係街市可以買到嗰款,而係自己親手打造嘅,所以特別彈牙同埋個流心效果好出眾!總括而言啲料都唔錯,心癢癢仲想打邊爐嘅朋友就唔好錯過呢個抗疫優惠啦。😋

2020-02-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)