2020-07-20 4946 views
睇左韓國既綜藝節目,外賣吃得開嗎,成日見到斗俊整既pizza都好想食,終於比我揾到間差唔多既 (≧ω≦)/我係利用外賣app叫,見開12:00,但app冇顯示有得下單,我唔忿氣,不斷等………………等到2點幾先有得order,送到3:05左右,因為本身比較近,所以送都算快,仲熱 ╰(*´︶`*)╯其實很久以前曾外賣食過意粉、小食,感覺普通,可能因為個陣要去遠既地方,所以凍曬。Parma Ham Pizza 帕爾馬火腿薄餅餅底不會太硬太脆太厚,軟硬度適中,有咬口,第一口感覺好咸,但咸得黎好味,好足料,單吃菜有點苦,熱食更美味,凍也不錯,推薦熱食 食左3塊 ε٩(๑> ₃ <)7зPepperoni Pizza 意大利辣肉腸薄餅HK$96.00。 Small (9 inches) 小 (9 吋)本身想叫三重芝士,但睇到呢個,發現三種芝士都有系入面,所以叫左,但味道不及前者,餅底感覺一樣,我叫既係辣肉腸,但一d都唔辣,食落去感覺差d,可能因為有得比較 🤣 正系食左1塊 (〃'▽'〃) Meat Lasagna 肉碎肉千層麵本身我同加菲貓一樣,中意食千層麵,見到套綜藝就更加一直想
睇左韓國既綜藝節目,外賣吃得開嗎,
成日見到斗俊整既pizza都好想食,
終於比我揾到間差唔多既 (≧ω≦)/

Parma Ham Pizza 帕爾馬火腿薄餅
食左3塊 ε٩(๑> ₃ <)7з

Meat Lasagna 肉碎肉千層麵
本身我同加菲貓一樣,中意食千層麵,見到套綜藝就更加一直想食,食左幾啖,都系pizza吸引d,所以呢個變左我明天的午餐,芝士好多,我中意 🤤 好足料,調味不濃,感覺靠芝士,食完呢個,飽到晚餐冇食野,正系食左水果。(= ̄ω ̄=)

下次有機會都會想再試,因為真係幾唔錯,唯一唔好既,就係外賣開太遲啦,個日食左4塊,夜晚都免了 (๑`^´๑)
因為一個綜藝,自己叫左個二人情侶套餐,仲加錢叫多個pizza同加$20要千層麵,我覺得自己好勁 🤣 唔知試瑪格莉特系咪會比蜜糖呢?
2020-07-19
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$350 (Lunch)
  • Parma Ham Pizza 帕爾馬火腿薄餅