2021-08-18 366 views
入座時記得參加 Be Happy夏祭小遊戲 - 釣魚遊戲🎣, 人人有份 永不落空🤩 大人細路都啱玩! 🎏大吉: 全單29%Off; 中吉: 立減$29送日本涼扇; 小吉: 夏祭糖果🍬我哋揀咗《日本產特選黑毛和牛放題》➕ 豪華海鮮盛合 ➕ 期間限定 - 日本直送懷舊波子汽水🎐🏮自助吧有限定夏祭特色小食供應, 用印上夏祭圖案嘅小杯承載住, 有日式章魚燒🐙、爆谷🍿、炸雞、烤香腸等等。火鍋配料選擇多, 有粟米🌽、麵類、丸類、蔬菜🥬, 仲有較特別嘅松草花、木耳、魚柳、羽衣甘藍等等。黑毛和牛🥩 油花分怖平均, 啲雪花好靚, 肉質細緻鮮嫩, 牛肉味濃, 幾乎入口即化, 呢款牛肉認真高質素! 最後一定要食埋Häagen-Dazs雪糕🍦, 有4款口味, 任食🤤!

2021-08-18
$480 (Last Night Supper)
  • 牛舌
  • 和牛