KwanHoFung
Level 2
2018-09-03
1K views
Follow
當初見到有1++韓牛任食, ard 300 試下有無驚喜, 點知非常失望.

6點半,3個人入去坐低,第1round 食客既枱都竟然油淋淋.

一開始黎左d 送既菜式, 要左刺身, 三文魚位置同切法都好唔得, 帶子鮮甜好食既. 送既湯就好普通

咁唔理咁多,即刻叫1++韓牛黎試下, 第一轉諗住寫多d 慢慢食, 其他單黎齊, 但韓牛都未出現, 咁再追單隔幾分鐘先拎1碟韓牛比我地. 個份量係每人2-3片, 完全唔足數量, 唯有問職員有無比錯. 個職員竟然講寫幾多都唔會理, 咁張單比人寫數量有咩用呢

另外, 黎左碟唔知咩肉, 基於對牛部位唔太熟悉, 就問職員係咩黎啦. 佢竟然答我唔知咩黎喎, 大佬你拎d 比我都唔知係咪有d 過份呢碟野鞋到瘦肉咁, 完全食唔到.

咁算數,唯有入多幾張單,等佢黎多d. 講下個韓牛質素先, 拎到黎個樣都幾靚, 不過偏薄切, 咁唔知係1++韓牛品質參差,定係呢間野品質參差, 燒完既牛肉無牛味無油香, 無燒得過熟情況之下都可以鞋口, 反而食美國安格斯牛扒仲好味. 要加錢既韓牛無一款係合格

海鮮叫左蝦,帶子, 兩樣都夠鮮,唔錯.

之後轉火鍋試埋佢啦, 有兩款火鍋既韓牛可以點, 唔轉都好d, 轉左完全食唔到, 比起燒既韓牛更加鞋. 好過份

叫左個雪濃湯, 英文睇即係牛骨湯, 成碗水無乜味.

野飲唔凍, 咁多支烏龍茶無一支係凍既.

總體真係好伏, 唯一可以食既就係刺身帶子, 燒既海蝦,帶子, 安格斯牛扒. 其他都唔掂.
切法好差既三文魚
切法好差既三文魚