2016-10-28 411 views
原本拎住杯貢茶飲品等, 個 女職員 就黑口黑面咁好串咁話: "呢度唔帶得外來野飲入黎" ...正常SERVE 客都一開始講左句唔好意思先下話客套野先掛, 此其一 . 跟住到真係入場啦, 就同我講: "你想飲埋先入定掉左先" , 咁我飲完先掉啦....但視線笵圍都唔見有垃圾筒, 咁咪問佢邊樹有得掉躪, 正常人醒少少都會主動問洗唔洗幫我掉嫁啦 , 點知佢手指指叫我行出去轉 個彎先有...好..我忍..行出去乜筒都唔見, 個男廁果個垃圾筒洞口太細又掉唔到...果下真係火都黎...未食野已經飽曬, 因為成肚氣, 總共只叫了 幾種壽司,  甜蝦,板長蝦, 介辣八爪魚, 飛魚子, 油甘魚, 三文魚, 總的來說不太新鮮..真的不知所謂, 以後不再幫襯此連鎖店!

真的不知所謂, 以後不再幫襯此連鎖店!
2016-10-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)