入屯門咁啱想打邊爐,之前已經想試,我哋5:05就到咗,已經有人排隊,個場都有啲食午市嘅客人未走,我哋5:00到都要等一陣位😂。我就伸個頭入去睇吓,嚇親,全場客人兩位嘅都係坐四人枱😂,好鬆動, 唔似其他餐廳要貼住隔離嗰個人食。呢點真係做得超級好☺️,就算出面好多人排隊,我都會安排客人坐得好舒服,呢一點已經足以我回頭再去食。❤️。我同男朋友嗌左安格斯和牛188成人,星期六日要額外加$10,再加一。。安格斯和牛質素幾好,薄身,勁牛味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,好新鮮。基本上煮5秒就食得!!!!真係超級驚喜。但有一個問題,我嗌到第五碟左右,啲牛開始越嚟越差,冇咁肥,我就問店員點解,佢就話係部位問題,呢樣就自己判斷下啦🤪。除咗牛其他食材都要自己出去攞,芽菜烏冬等等佢哋會浸住冰,容易攞啲之餘仲可以保持新鮮,呢點都做得好好,款式唔算超多但係都夠食架啦👍🏻👍🏻。飲品同雪糕款式就做得冇咁多,但都滿足到我嘅要求💎。總結👉🏻👉🏻唔想排隊等嘅話就5:00要到,呢個價錢來講牛質素唔錯,食物款式多,最緊要係坐得好舒服,員工都好有禮貌❤️❤️❤️推薦大家去試吓,午市都好抵食。

飲品同雪糕款式就做得冇咁多,但都滿足到我嘅要求💎

總結👉🏻👉🏻
2019-08-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
  • 牛肉
  • 美國牛肉