2019-09-21 1911 views
🔻今日帶大家食特別少少 試下印尼菜 #阿明印尼餐廳 鋪頭入面啲客人、樓面同廚師全部都講印尼話 令丸子覺得:一定正宗印尼菜呀🙈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👌🏻海鮮炒飯 $45依個飯有彈有讚既 讚左先啦👍🏻 佢嘅印尼豉油味同鑊氣幾夠 份量都算大 D蝦唔係出面茶餐廳打咗食用膠嘅爽蝦彈嘅係👎🏻所謂嘅海鮮炒飯 海鮮只有魷魚🦑同蝦🦐 神奇地有少少肉片🐷 但肉片有啲柴 成碟炒飯有啲寡😔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👍🏻印尼酸辣醬醬汁都幾辣 酸酸辣辣幾醒胃🤗 佢可以彌補到海鮮炒飯有啲寡嘅缺點 ⭐提提大家食唔到辣嘅話 要就住黎落呀!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👌🏻珍多冰 $18甜度適中 中規中舉 可以一試🙈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀印尼餐廳係比較少見嘅 如果行過可以試下 但唔使特登去🕺🏼⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀👅好味(5粒最高):👅👅👅🕍環境(5粒最高):⭐⭐💵人均消費:$63🚗地址:阿明印尼餐廳 (深水埗)深水埗欽州街57號地下⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🔻
今日帶大家食特別少少 試下印尼菜 #阿明印尼餐廳 鋪頭入面啲客人、樓面廚師全部都講印尼話 令丸子覺得:一定正宗印尼菜呀🙈
海鮮炒飯

👌🏻海鮮炒飯 $45
印尼酸辣醬

👍🏻印尼酸辣醬
⭐提提大家食唔到辣嘅話 要就住黎落呀!

珍多冰
👌🏻珍多冰 $18
甜度適中 中規中舉 可以一試🙈
印尼餐廳係比較少見嘅 如果行過可以試下 但唔使特登去🕺🏼
👅好味(5粒最高):👅👅👅
🕍環境(5粒最高):⭐⭐
💵人均消費:$63
🚗地址:
阿明印尼餐廳 (深水埗)
深水埗欽州街57號地下