2016-12-05 384 views
之前一直未食過依間, 次次見到個老闆娘都串串貢都唔想試咁岩今日要去新北江, 就帶埋個仔推住BB車嚟食早餐一如所料 老闆娘仍舊串串貢黑黑地面  我推住BB車, 問可唔可以坐最左邊張小枱 老闆娘話都可以嘅 但就唔打算執張枱比我, 仍然放晒佢D杯啊紙啊咁我就算啦, 坐返去中間, 唯有有人行過時就推開BB車一個人嗌咗自選早餐($36) 牛排+$2 薯餅+$2  總共$40牛扒可配黑椒汁/燒汁, 我揀咗燒汁牛扒好大塊, 比手掌更大, 但味道好一般 好有梳打粉味薯餅一般貨式, 奄列入面有火腿 唔錯仲有牛角包(圖中比我咬咗幾啖架啦)早餐嚟講算幾抵食, 份量好多夠兩個女仔食另外仲有杯餐飲  都係不過不失啦, 無咩深刻印象不過未夠11:25AM就截早餐, 之後有其他人想叫都話唔做, 要12:15PM後先再有野食然後未食完, 11:45AM老闆娘話要埋數就要比錢先, 搞到個個都急急腳走, 無一枱客留低得返我成個氣氛好奇怪其實成間餐廳最深印象一定係老闆娘 全程無笑容串串貢如果氣氛令人開心D一定會再食, 但係食到好似爭佢錢咁就真係唔會再試
之前一直未食過依間, 次次見到個老闆娘都串串貢都唔想試

咁岩今日要去新北江, 就帶埋個仔推住BB車嚟食早餐

一如所料 老闆娘仍舊串串貢黑黑地面

咁我就算啦, 坐返去中間, 唯有有人行過時就推開BB車

牛扒可配黑椒汁/燒汁, 我揀咗燒汁

牛扒好大塊, 比手掌更大, 但味道好一般 好有梳打粉味

薯餅一般貨式, 奄列入面有火腿 唔錯

仲有牛角包(圖中比我咬咗幾啖架啦)

早餐嚟講算幾抵食, 份量好多夠兩個女仔食

另外仲有杯餐飲  都係不過不失啦, 無咩深刻印象

成個氣氛好奇怪

其實成間餐廳最深印象一定係老闆娘 全程無笑容串串貢

2016-11-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)