尊上汽車
尊上汽車
Level 2
2014-02-12
Follow
之前經過見到新開張 ! 好大間 ! 都想試下 , 今日終於有時間搭車黎試下佢0既午餐 !!

今日年三十,周圍都好多人 , 好在呢度地方夠大 , 同埋又過左食飯時間 , 唔駛點等位就可以入去坐低 , 打開

個餐牌 , 選擇都好多 , 前菜~壽司~炸物~定食 樣樣都有 , 最後同朋友叫左兩個定食,兩款壽司同兩杯

飲品:)
餐牌
餐牌
調味架 ( 很清潔)
調味架 ( 很清潔)
熱騰騰 , 香噴噴 , 牛肉非常嫩口 , 份量十足 , 溫泉蛋撈埋啲飯同牛肉汁十分夾 , 超值 ! 抵讚!
牛肉比較un , 味道較淡 , 不過份量都十足 , 可能適合食得比較清淡0既朋友 , 但整體都唔錯 !
三文魚係凍0既 , 同埋軟身 , 而壽司飯係炸過, 熱騰騰同脆口 , 兩樣配合埋一齊感覺比較奇怪 , 自己就唔係咁接受 .
最後結帳$169 , 沒有加一服務費 . 下次可以再黎試下其他食物
Like
View previous comments(1)
2014-02-26
30/5/2019服務態度極差, 永久blacklist!原來五年來服務態度也是一樣沒變過,但都有這麼多人食,唯一原因,比附近另一間日本料理平,但為何可以平過對手,會不會食材是次一等,大家不妨想想
2019-05-29
Ratings
溫泉蛋牛肉鍋飯定食($56)