2017-03-01 237 views
大家對阿波羅既乳酪雪糕都不會陌生吧👻呢個係小妹既童年回憶黎架,因為呢個係細個既高級雪糕🙈要乖乖先有既奬勵黎架👆👆👆所以嗰時食佢真係會覺得特別大杯同特别好味😂😂話曬佢都算係香港froyo始祖呀🙊🙊上次經過見到蜜瓜+哈蜜瓜做緊優惠就心思思去食返枝⬅細個嗰時都唔會揀呢兩隻味🙈🙈✨ 蜜瓜哈蜜瓜乳酪雪糕 (hkd $25)拎上手都幾重手嫁,顏色天然有淡淡既淺橙黃色,感覺好fresh😍雖然個脆筒好脆好好食,但個雪糕真係無乜🍈🍈味😔仲要好多好多碎冰,打得唔夠滑身😢😢完全食唔返細個嗰時既感覺.......好彩係優惠價,當平平地食個乳酪冰囉👉👈留意返:係乳酪冰而唔係乳酪雪糕👉👈-所以都真係未必會再買黎食嚕,就等回憶的味道留係美好既記憶入面就夠:)
大家對阿波羅既乳酪雪糕都不會陌生吧👻
✨ 蜜瓜哈蜜瓜乳酪雪糕 (hkd $25)
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$25 (Tea)