2022-02-24 644 views
酒鍋嘅火鍋一直都bookmark左好耐見佢地推出左外賣火鍋全單75折早兩日得6度即刻落單試試佢!______________________________「酒鍋精選特盛海鮮4人套餐」𝟭- 麻辣湯底•沙嗲湯底•濃湯豬骨•黑松露什菌鍋(套餐哂4拼湯底 各1份)𝟮- 大蜆 8隻 • 基圍蝦 4隻𝟯- 洋蔥豬肉蝦蛋餃 •黑松露蝦蟹餃•鮮蝦雲吞𝟰- 手打芝士蝦丸•黑椒牛筋丸•蜂巢豆腐𝟱- 日本黑毛豬腩肉𝟲- 萵筍•什菌拼盤•蔬菜拼盤•即炸嚮鈴卷•稲庭烏冬______________________________最特別係呢個餐會包哂四個唔同湯底一次過可以試哂佢哋嘅特色湯底 真心正豬骨濃湯仲跟埋一大舊豬骨 比你一齊滾個湯底想講四個湯底都真係好正 湯底係打邊爐嘅重點手工丸同特色餃類都好高質 款款都好好食特別係個手打芝士蝦丸 好彈牙好重蝦嘅鮮香中間仲會食到有新鮮蝦肉 同流心半融芝士🥲海鮮方面都好新鮮 大蝦同蜆肉隻隻都好鮮甜每款配料都絕對唔係普通料 好少火鍋餐會包埋🤘🏿呢個四人餐原價 $1960 75折後係$1472雖然佢話係四人餐 但係我哋五個人食都好夠(不過我哋係有額外另外買牛肉同其他丸加料🤣)用

酒鍋嘅火鍋一直都bookmark左好耐
見佢地推出左外賣火鍋全單75折
早兩日得6度即刻落單試試佢!

「酒鍋精選特盛海鮮4人套餐」

𝟭- 麻辣湯底•沙嗲湯底•濃湯豬骨•黑松露什菌鍋
(套餐哂4拼湯底 各1份)
𝟮- 大蜆 8隻 • 基圍蝦 4隻

海鮮方面都好新鮮 大蝦同蜆肉隻隻都好鮮甜
每款配料都絕對唔係普通料 好少火鍋餐會包埋🤘🏿

呢個四人餐原價 $1960 75折後係$1472
雖然佢話係四人餐 但係我哋五個人食都好夠
(不過我哋係有額外另外買牛肉同其他丸加料🤣)

用料真心高質 特別係個四個湯底好有驚喜

屋企人話淨係個湯底都已經值得一試🤪