1K
2018-04-12 204 views
今日做運動時同友人西西Yen 講起突然好想食黑松露薯條之類既野,但尋晚搵左由北角至西灣河都冇餐廳有,佢就介紹左Villa Villa 比我,看看食評,需然冇黑松露薯條,但有黃金炒薯條即咸蛋王炒薯條,也一樣是我喜歡的🤣🤣決定今晚等埋老闆放工就去啦,店裡佈置像人情味的小店,地方亦不太,我們坐下已很快決定點了兩樣野食先,就是⭐️黃金炒薯條⭐️帶了黑松露意大利飯,老闆再叫多個⭐️芝士巴馬火腿火箭菜Pizza ,初初仲驚食唔哂🤣但發覺太好味好晒全部K.O哂⭐️薯條炒得乾身不油膩,熱辣辣超正⭐️飯黑松露很重手,是我喜歡的煤氣味了,飯濕潤程度剛好,帶子剛熟🤓⭐️Pizza 用料頗多,火箭菜很新鮮,餅底很脆及加了墨汁,所以餅底是黑色,唯一覺得巴馬火腿沒有咸香,茄膏亦太多,蓋過其他配料味道🤣
⭐️薯條炒得乾身不油膩,熱辣辣超正
黃金炒薯條
帶子黑松露意大利飯