喜歡它的環境格局,食物亦不錯,值得一試 edithhcsLevel 22011-10-03269 views Follow 昨日跟三個朋友共四人去食tea 唔駛等位 我幾鍾意個環境 覺得幾有情調 燈光較暗,而且音樂都幾soft d位係梳化位,坐得幾舒服 但略嫌冷氣太凍 我地一人一個餐 朋友a叫左個咖哩雞飯 朋友b叫左個饅魚飯 朋友c叫左個肉醬薯條 我叫左個蟹柳生菜米卷(唔記得左正確名稱) 大家都覺得個餐幾好咪 尤其係薯條,同d肉醬好夾 非常正 個餐包一杯野飲 同埋仲有餐湯 tea來講係貴左dd 但都值得去食 同埋可以同d fd係果度玩棋 有好多唔同種類既game玩 真係好適合一大班fd去 亦都適合三五知己去傾計 坐幾耐都得:) The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare喜歡它的環境格局,食物亦不錯,值得一試 Pancake Colours Cafe & Bar https://s.openrice.com/QrKT0fumX00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene3ValueDate of Visit2011-10-02Dining MethodDine InSpending Per Head$37 (Tea)