2019-01-11 129 views
今日睇完醫生,想快快手食完野返家,所以行左去依個新開的 FOOD COURT 睇下。FOOD COURT 入面都有好多選擇,有中菜有車仔面又有西餐。見到依一間餐廳,同其他好唔同,價錢貴少少但賣的都係高級餐廳先有的,所以想試下。見到佢有推介 慢煮牛肩胛飯,立即叫個來試。睇樣都見到,牛好多,比我預料的多好多,起碼有10件。而且入面真係唔係煮到熟透,而係 粉紅色的,。牛肉唔老,有牛味,但唔算好重味。份量多,仲要送飲品,都算抵。雖然比起旁邊的其他店,佢的價錢可能比較高一點,但見到店主係有心做的,交出的食品都唔錯,值得支持下。

見到佢有推介 慢煮牛肩胛飯,立即叫個來試。
慢煮牛肩胛飯

2019-01-09
$46 (Lunch)
慢煮牛肩胛飯