2021-06-05 459 views
話說本來係門口睇緊佢啲set lunch既,大概$80一個set都覺得可以接受,但佢咁岩轉下午茶,只係$50個餐就即刻入去食🤣🤣🤣餐廳既環境幾好,大部份枱都係卡位海南雞喇沙米線 (餐-$48)賣相不錯,湯底幾重椰漿味,米線夠淋,雞都好滑,豆卜浸得好入味,溏心蛋真係溏心,唔會太熟,但湯底對我尼講真係太辣,如果食得辣既話呢個就好好啦👍🏻茶燻鴨雞油飯 (餐-$52)賣相好靚,肉既份量好多,但茶燻鴨其實姐係普通鴨胸🙂啲飯比較乾,後尾先發現應該要撈埋茶燻鴨啲油食就岩岩好,溏心蛋都係好好食,啲配料都多同埋夾,花生同啲魚仔都好脆🙂🙂😙班蘭咖央多士 跟餐加錢可以有唔同小食,加$22有咖央多士。片牛油好厚😂😂反而咖央比較小,同埋查得唔係好暈,有啲位多牛油小咖央有啲位就多咖央冇牛油,但總括尼計都係牛油較多,朋友話比較似鮮油多多士烘得夠脆,總括尼講都好食,但多啲咖央更加好😊😊手工拉茶呢間餐廳其中一個優點係跟既餐飲唔係淨係咖啡奶茶,佢有幾款馬來西亞既特色飲品都係唔洗加錢,其中一款就係拉茶啦😄😄我覺得係我飲過最好飲既拉茶啲茶好香好滑,落左好多奶好足料,甜度適中唔會太甜,同埋佢係用金屬杯?所以好傳熱,飲到最後都係
餐廳既環境幾好,大部份枱都係卡位

海南雞喇沙米線 (餐-$48)

茶燻鴨雞油飯 (餐-$52)

班蘭咖央多士
多士烘得夠脆,總括尼講都好食,但多啲咖央更加好😊😊

手工拉茶
我覺得係我飲過最好飲既拉茶
啲茶好香好滑,落左好多奶好足料,甜度適中唔會太甜,同埋佢係用金屬杯?所以好傳熱,飲到最後都係好熱,十分推介👍🏻👍🏻👍🏻

野食以下午茶尼講份量算好多,價錢合理,性價比好高,員工服務好好,環境舒適,唯一要留意既就係有小昆蟲飛🙃🙃
2021-06-05
$61 (Tea)
  • 馬來手工拉茶