2019-05-20 200 views
呢啲天氣出旺角行街真係同自殺冇分別🙁,咁啱經過譽發廣場,決定同男朋友食5樓呢間西餐廳🙆🏻🙆🏻空間尚算闊落,座位間隔都10分開,👍🏻👍🏻坐得舒服😎👏🏻👏🏻同男朋友一人叫咗一個套餐😬😬再加個黑松露薯條😋😋男朋友叫咗美國豬鞍伴夏威夷菠蘿,我就叫咗個慢煮肉眼7成熟,每個套餐都會送一個餐湯😋😋唔係講笑個餐湯真係幾有龍蝦味!😋😋首先男朋友嗰份豬鞍上枱,望到比佢個份量嚇親😨😨竟然係完隻豬鞍😍😍😍仲有紫薯,加蔬菜薯蓉伴碟,一份套餐兩個人食都絕對夠飽👍🏻👍🏻😎😎 然後到我嗰份肉眼上枱,足足有兩隻手掌咁大😍😍😍👏🏻如果以一般西餐來講,肉質同口感絕對唔失禮😎😎而且絕對係七成熟唔會好似其他扒房咁樣五成熟變七成熟👏🏻👏🏻👏🏻黑松露薯條每一條咬口都好有黑松露味,表明用了方面唔吝嗇好揼本👍👍👍加左芝士就更加高質😋😋最後同男朋友叫咗杯洛神紅苺冰沙😍😍外表已經好吸睛♥️♥️食完薯條煎炸野飲完呢杯冰沙絕對能夠清熱,淡淡都好有紅莓味😋😋加一之後500幾蚊呢個價錢再加份量連一向大食嘅男朋友都叫飽🙆🏻🙆🏻加上環境清靜👍🏻👍🏻真係可以考慮下次約埋一大班朋友黎聚會👍🏻👍🏻👍🏻

同男朋友一人叫咗一個套餐😬😬再加個黑松露薯條😋😋

唔係講笑個餐湯真係幾有龍蝦味!😋😋