2019-02-16 97 views
星期五準時放工,#小秘書 一心諗住仲趕得切去 #元氣 食個 #下午茶餐,點知店員話而家仲係新年假期,要2月18號(下星期一)先回覆正常😌 我心諗「初七都過埋啦,搞咩仲要啲客比正價,唔怪得無咩生意全場得幾個客啦」。不過一場嚟到又費事走來走去,正價都要幫襯啦😓 其實都預咗呢餐要比貴少少,但係 #元氣 應該要比返應有質素囉👀 喺回轉帶拎落嚟嘅壽司,個碟似翻用再翻用咁,一個個壽司飯印倒模咁圍住個碟,似上手客食完唔洗又拎嚟再用咁😓 好在個 #炸蠔 都幾新鮮仲幾juicy,#蒸蛋 保持一貫水準👍🏻 呢百幾蚊就當豪咗去啦😚

2019-02-15
$167.2 (Tea)