2020-06-21 2039 views
陳根記聽左佢好耐,好多人都話好好食,終於試到,6點就排長龍,不過吾知係咩原因食物水準係有少少下降,定我期望太高🤣🤣Wasabi手撕雞好食,幾特色,同平時食既手撕雞味道一樣,但佢多左wasabi攻鼻既感覺,幾得意,海浙都比得好足料,吾錯孜然一條骨都好食既,但如果孜然粉多啲會正啲干炒牛河好食,好有鑊氣下面呢知吾記得叫咩豆腐煲,同吾同既內臟一齊煮,豬肚有啲硬,其他味道都一般,普通茶記既質素與味道砵仔焗魚腸,上面既蛋同油炸鬼係好食好脆,但今日啲魚腸又苦又臭👎🏻👎🏻隔離枱客都係食左幾啖就冇食,有啲失望🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️黎到甜品,芒果佢係雪到冰硬哂,我略嫌太硬,食吾到芒果味,融化多少少會比較好,而榴連奶露就好食既,不過就係等於cream +榴連,太家屋企都會做到,但榴連係足料既

孜然一條骨都好食既,但如果孜然粉多啲會正啲

干炒牛河好食,好有鑊氣

• WASABI蟹籽手撕雞