2022-06-24 1316 views
我係一個唔食生野既人,男朋友突然話帶我去食壽司大餐,心諗都唔食生野,連壽司朗都唔食,做乜仲食壽司店,原來依間鋪有好多特別既壽司,仲要有生有熟,適合晒唔同既人。鋪面唔算好大,但枱同枱之間有適當距離。餐紙好多選擇呀,有好多特別名既壽司、串燒、刺身去到鍋物都有。我地叫左啲特色卷物:辣妹: 好靚既粉紅色,佢係將一舊有芝士同炸蝦既卷物打橫放,再加辣味吞拿魚係面頭,成舊放晒入口食,真係正,辣+芝士真係絕配,炸蝦令口感更有層次。綠野仙蹤: 食完辣壽司,就要食啲refresh d既壽司,依個卷有八爪魚、蘋果、蟹柳、牛油果、飛魚子,蘋果再加牛油果好清新,蘋果既微甜再加上八爪魚都幾match。龍卷風沙律: 好大兜入面有蔬菜、海藻、蟹柳、脆片,配以燒汁同小小辣汁,味道同口感都好豐富。椒鹽雞腎: 椒鹽味好足,雞腎新鮮,好爽脆雜錦天婦羅: 新鮮炸,炸衣唔太厚,材料唔錯,食到蔬菜同蝦原味。服務態度都Ok,會有侍應定期加水、收碟。總結,依間餐廳食物質素好好,啲壽司好岩鍾意食熟食既人,而且個配搭好正,賣相好靚,已經諗住帶埋啲親戚既小朋友去食,因為佢地都係鍾意食熟既壽司🍣

鋪面唔算好大,但枱同枱之間有適當距離。

我地叫左啲特色卷物:
辣妹

椒鹽雞腎

椒鹽雞腎: 椒鹽味好足,雞腎新鮮,好爽脆
雜錦天婦羅

服務態度都Ok,會有侍應定期加水、收碟。

辣妹
椒鹽雞腎