2014-12-01 2306 views
李家, 係尖沙咀排隊要成2小時, 傻的, 所以一直無食直到朋友話呢間可以訂WOR!!而且第1食果時連OPENRICE都未有RECORD (蠢左當時唔寫第一遍食評)第1,2,3次叫既野大同少異, 相係第1次食果時影既當時叫左:BBQ雞:以為少少辣, 點知辣到後期食唔到..太辣啦..五花腩: D人講到必食..食落原來係厚煙肉味..芝士雞辣炒年糕: 辣...芝士蛋卷:值得一讚!!要趁熱如果唔係芝士會硬哂 熱食果時流心, 加上埋蛋同茄汁, 一個字:讚!!!朋友唔舒服叫左個湯餃:不值一提唔洗試...第2次去叫左:雙併雞:原味+甜酸, 甜酸開頭食OK,,但隻味令我食唔得多..相反我鍾意原味!!哈哈都係芝士蛋卷, 每次MUST叫海鮮餅: 無影相, 但不錯, 我鍾意附上既汁,酸酸的!!讚!可以自己買啤酒, +埋啤酒飲果然1流享受!!第3次去叫左:甜酸雞:朋友迫住叫要食==但我無咩食蔥雞: 等於原味+好多好多蔥蛋卷海鮮餅會再來食的
李家, 係尖沙咀排隊要成2小時, 傻的, 所以一直無食

第1,2,3次叫既野大同少異, 相係第1次食果時影既

當時叫左:
BBQ雞:以為少少辣, 點知辣到後期食唔到..太辣啦..
五花腩: D人講到必食..食落原來係厚煙肉味..
芝士雞辣炒年糕: 辣...
朋友唔舒服叫左個湯餃:不值一提唔洗試...

第2次去叫左:
都係芝士蛋卷, 每次MUST叫
可以自己買啤酒, +埋啤酒飲果然1流享受!!

第3次去叫左:
甜酸雞:朋友迫住叫要食==但我無咩食