2014-10-24 1975 views
其實初初開業來過,那次用餐覺得不過不失,於是昨晚同好友想吃吓雞煲,又近近地來這裡,唉真的唔寫這食評,個心都唔舒服囉!又係差到無朋友的餐廳。首先,我和朋友去到是8點,我見到得兩桌客,加埋夠4人 ,都有些震震地,點會咁靜架 ?算啦 老友不想換場,照入去吃好了,加埋我地兩人得6個客啫,都甩單甩到叫咩都唔來咁,牛肉每碟3片咁大把 仲要劃三次先來一次,其他菜劃親都好像是旦拎些出來咁,寧寧碎碎的,叫十樣就來4款!咁既水準我真的唔敢想像可以招呼多幾桌客人囉最慘係d 食物又唔得 ,牛我們只吃了6片,因劃極都唔來兼都唔好食又無味,我們都索性不劃,唔吃了。脆脘魚不脆又多骨到飛起,真係食緊唔講得野,好危險囉成晚得個菜似番碟餸之外,我真係無野可以有興趣吃第二件,先別說樣樣來得小又甩單或無來這個point !再計埋就只可以鬧爆收場“而中途有一桌人有兩個朋友來了,結果4人傾計的聲浪大到像立體聲的耶,這小小的店,又窄又細,環境真不好坐,最衰就係你無法把注意力分散在食物上,結果,咪會好像我咁,連都不想拿起,個心就一直數算這裡的差.....直至埋單!兩人$414-又貴又不值,那些一舊水的火鍋放題都好過這裡。
又係差到無朋友的餐廳。

脆脘魚不脆又多骨到飛起,真係食緊唔講得野,好危險囉
都不想拿起,個心就一直數算這裡的差.....直至埋單!
兩人$414-又貴又不值,那些一舊水的火鍋放題都好過這裡。
2014-10-23