2017-02-20 446 views
好想留返個食評,因為我好少覺得打邊爐可以唔好食(不是任食百幾蚊嗰種)首先餐廳好細,係入面大家講野好應聲好嘈。之後又唔可以係本店坐因面冇位再帶我地去另一處既二樓,經過好濕又暗既樓梯,一路行都好驚有米奇走出黎二樓環境唔好,樓底高過一個正常男人少少,同偏暗,感覺不夠乾淨。個湯底偏咸,牛肉質素麻麻,其他食物都同任食放題的差不多⋯但價錢貴好多。只記得烏冬幾好食。由於唔好食賣相又不吸引,都忘記影相⋯服務方面,其實由於二樓得我地一檯,只有一個店員間中出現。好不方便最後埋單每人三百幾四百。不太飽同覺得唔知自己食過什麼。沒有下次下次

由於唔好食賣相又不吸引,都忘記影相⋯