2020-11-13 400 views
高質良心小店💛💛💛#只食黃色人均消費$71中午12點到餐廳,完全唔使等位。一入去就可以落埋單,坐低等嘢食送到啦。蘑菇手打牛肉漢堡($51),再加$20就有套餐包薯條或麥樂雞同埋嘢飲。我上次食嘅時候就叫左麥樂雞覺得非常一般,所以今次就食薯條🤤 薯條就做得好出色😍係即炸嘅薯條黎到仲熱辣辣🔥,而且份量一啲都唔少!至於主角 — 蘑菇手打漢堡🍔 我超級鐘意呀💛!手打嘅牛肉非常juicy,另外仲配上蕃茄同生菜,非常fresh嘅感覺!加上個包比一般食到嘅厚實,食完一個絕對滿足🤤!我走嘅時候都有不少人等位及外賣,建議早啲去拎位! 外賣都係一個唔錯嘅選擇! 好過食金拱門啦🥴 大家要一齊支持小店啊💛💛💛
高質良心小店💛💛💛
#只食黃色