2017-05-14
朋友睇openrice食評d人話好食,但貴。咁諗住得閒咪食下好西,就去試下。Book 左6:30入到去,地方都好大,兩個人都安排左4人枱。散叫左兩樣野食,因為同朋友都鍾意食海膽,就叫左一個海膽意粉,一個海膽三文魚子卷物。意粉先到,首先第一眼睇落去個海膽細細粒就咁鋪係面,意粉份量偏小,兩個人分係唔夠食,咁諗住真係唔夠飽就再叫其他野食。咁最緊要係個味道,朋友食第一口個海膽已經話腥,我自己係覺得佢連個意粉都整到腥埋,真係衰d 講句葵廣d 海膽手卷仲好食。198蚊一碟黎講,唔值到個卷物,Lee 個個海膽唔腥,三文魚子正常少少腥,個卷物入面夾住左一粒腌漬食物,但整體上我食落去唔覺得有咩特別,又係份量小。兩樣野食完,都唔夠喉。不過我一定唔會再order 其他野。諗住轉場再食,望下手錶,6:55到。用餐時間係唔夠30分鐘....埋單加一,餐飯要400蚊到。上返黎睇其他人食評,先覺得奶野。正評個d ,真係好富貴咁試到好多樣野。我自己食個兩樣,性價比係完全唔值。
咁諗住得閒咪食下好西,就去試下。
我自己食個兩樣,性價比係完全唔值。
海膽意粉
終極卷物