唔信邪,真係好難食 yourbreadLevel 22018-03-18855 views Follow 成日覺得美心集團嘅嘢食唔會太差,但就冇乜驚喜!今日試這間,已見到 OpenRice 嘅 comment 已經係多過,但我唔信邪,一於試下,因為黃大仙都冇乜好酒樓!這個炸素菜春卷,超油,仲要有油益味,完全唔應該上枱!蒸鯪魚球就勉強可以,但都係冇乜味,得過實字!雞扎又係油淋淋,魚肚又吸晒d 油!仲要係大點呢!仲有叫咗個咸魚肉餅煲仔飯,咸魚差D細到睇唔到,肉餅淋及散,當然個飯都係油總括來說,各項食品偏油,以咁嘅價錢,呢D食物質素完全唔可以俾客人食,大集團真的要處理下!結果,我同行的老人家食完要搵廁所呢!相信食物真的太油吧!The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare唔信邪,真係好難食 八月小品 https://s.openrice.com/QrKT0zzKBG0Report Post Ratings1Taste2Decor1Service1Hygiene1ValueDate of Visit2018-03-17Dining MethodDine InSpending Per Head$80 (Breakfast)