唔知大家係唔係同吉蒂我一樣麻麻地食素?我係點都一定要食肉嘅 #肉食系 女生不過間中 #草食系 一下都未嘗不可早前同貪吃美女友人一齊去尖沙咀找吃竟然比我地隨意用Google搜尋下搵到呢間味道幾正宗嘅印度菜🇮🇳餐廳本身唔知道佢係素食餐廳而求其上咗去點知味道好唔錯,而且價錢亦合理最最最正係佢地嘅 Dahi Puri跟平時吉蒂我大愛嘅 #Panipuri 賣相相似但係佢係內裡包裹住少少酸酸甜甜似係乳酪嘅醬汁唔似Panipuri咁自己加醬汁食呢幾知波波我地都大讚『超好食』另外一讚就係杯名叫Ganga Jamuna嘅果汁飲品真係好新鮮水果製成好Fresh嘅味道而唔係假果汁🍹難道佢一杯賣成 $49 嘅~值得,哈提提大家如果有機會嚟試記得要事前睇定想食咩因為佢個menu內容真係多到有少少嚇人趕時都嘅就可以好似我地咁點個套餐咩都食到今次我地點嘅Special Branto Indian Thali $119都好抵食!大家突然之間想食下素食咖喱不妨試吓~~~
唔知大家係唔係同吉蒂我一樣麻麻地食素?
我係點都一定要食肉嘅 #肉食系 女生
不過間中 #草食系 一下都未嘗不可

早前同貪吃美女友人一齊去尖沙咀找吃
本身唔知道佢係素食餐廳而求其上咗去
點知味道好唔錯,而且價錢亦合理
但係佢係內裡包裹住少少酸酸甜甜似係乳酪嘅醬汁
唔似Panipuri咁自己加醬汁食
呢幾知波波我地都大讚『超好食』

另外一讚就係杯名叫Ganga Jamuna嘅果汁飲品
真係好新鮮水果製成好Fresh嘅味道而唔係假果汁🍹
難道佢一杯賣成 $49 嘅~值得,哈

提提大家如果有機會嚟試記得要事前睇定想食咩
因為佢個menu內容真係多到有少少嚇人

趕時都嘅就可以好似我地咁點個套餐咩都食到
大家突然之間想食下素食咖喱不妨試吓~~~
2023-10-06
  • Dahi Puri