2014-01-14 612 views
突然好想食taco,香港唔係好多間,見到呢間都好似好多人覺得OK同埋價格都OK,於是唻試下。呢區平時一到下午12:30左右就好多上班族出唻食,於是我嗰日12點就到。我去到既時候未有其他人,開始食既時候就開始有,而且大部份都係外國人。我地兩個人叫左一個taco combo,另外散叫左一個fried fish taco同一個雞肉super nacho。每個taco大約一個手掌大少少。如果淨係講味道,10粒星為最好食,我會俾6至7粒星。fried fish taco舊魚好纖幼,個super nacho算叫做多料。不過最大問題就係樣樣都唔熱既!taco個殼應該係熱呼呼,super nacho D nacho唔洗熱,但係上面D料都應該要熱掛?都幾失望下...份量都唔係好多,食完仲有少少未飽既感覺。個汽水D冰亦都加到個杯咁滿,要注意。食完覺得唔係好抵,亦唔係真係話太好食。

taco combo及super nacho
$65 (Lunch)