2018-11-27
超級鐘意哈利波特既我個陣時見到有d foodie介紹呢間餐廳我個陣係英國已經bookmark定啦咁啱得咁橋個日約咗朋友係旺角睇戲又唔知食咩好咁就試下呢間cafe啦雖然同london個個裝飾有d唔同但勝咗有d誠意去整呢個出黎亦都係d打卡位黎俾大家影下相呢間cafe都有提供熱食咁我同朋友就一人要咗一個意粉咁我叫既呢個就係軟殼蟹意粉略嫌份量有d不足但意粉都煮得爽身但又唔會話太乾不過我覺得就同出面平d食意粉既餐廳水準差唔多雖然98蚊一個意粉對比起個d乜乜屋算係平㗎啦但就真係只係為咗harry potter先黎食咁另外當然叫咗杯 harrypotter 既signature飲品 butter beer啦之前係london既harry potter studio同orlando個個universal studio都有飲過butter beer. 我同朋友都認為呢到既butter beer冇咁好飲個味始終都係差咁d但如果係第一次飲既話 可能會覺得呢到既butter beer好飲最後結賬本野都好有心思係用一本好似書既盒黎俾顧客俾錢整體上黎講係唔錯但對我黎講回食指數唔太高始終食物令我覺得冇咩特別想回食但
咁啱得咁橋個日約咗朋友係旺角睇戲又唔知食咩好
咁就試下呢間cafe啦