2019-11-11 1555 views
今日同個朋友經過上環,見到有間咖哩屋。跟住我哋決定入去食過午餐。 我哋order咗set lunch咖哩雞同埋咖哩魚,呢個set 有湯或者沙律選擇。 我哋兩個都選擇沙律,因為見到隔離枱個沙律菜好新鮮。 結果我哋覺得冇選擇錯。 咖哩雞同咖哩魚個樣差唔多,咖哩汁好多但係啲餸就好似少啲。另外,咖哩魚比咖哩雞辣, 如果唔食得辣就叫咖哩雞同埋問佢可晤可以少啲辣。另外,呢個餐有薄餅或飯跟,個薄餅熱辣辣,有成3塊,食唔曬。其實薄餅或飯同咖哩都好匹配,所以叫乜都所謂。最後,餐飲凍檸茶就麻麻地,我哋都覺得下次會選擇其他飲品。 呢度嘅環境算靜,同整潔。服務態度,我都幾滿意。 價錢唔算貴 ,可以試下。

最後,餐飲凍檸茶就麻麻地,我哋都覺得下次會選擇其他飲品。

2019-11-11
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$65 (Tea)